Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

Το κόστος της αποστολής είναι 5 ευρώ για όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Για παραγγελίες πάνω από 50 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν. Η αποστολή των προϊόντων μας σε Ελλάδα και Κύπρο γίνεται με ACS. Το πακέτο φθάνει σε εσάς γρήγορα και με ασφάλεια. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται περίπου σε 7 εργάσιμες ημέρες.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (χρέωση 3.00€)

Για τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας. Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής με μετρητά στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ & ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (Δωρεάν)

Αποδεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (Δωρεάν)

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Με την αίτηση της παραγγελίας σας δίνουμε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες ώστε να κάνετε την κατάθεση και να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται το όνομα του καταθέτη καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση, η αρχική παραγγελία σας ακυρώνεται και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Alpha bank: GR2401404220422002101025935

Εθνική: GR1901102130000021340290465

Όνομα δικαιούχου : Αμανατίδου Σοφία

Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Ακόμα έχετε μια ερώτηση;

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνία